Ska du renovera eller bygga nytt tak på din fastighet? Bor du i Stockholmstrakten, eller i och kring vår huvudstad? Då behöver du en säker takställning i Stockholm. Vi vänder vi oss både till större och mindre företag som behöver en säker takställning i Stockholm. Kanske arbetar du med bygg- och renoveringstjänster? Behöver du hantverkartjänster inom bygg och renovering? Vi arbetar med alla slags tjänster inom bygg- och renoveringsbranschen och erbjuder rimliga priser.

Förutom att tillhandahålla takställning till fasadrenovering erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster. Vi arbetar med allt från ekonomi inom bygg till tekniken och kan leverera, installera montera takställning i Stockholm. I alla våra tjänster som vi erbjuder, gör vi det med hög kvalitet och ett personligt engagemang.

Säkert arbete med takställning i Stockholm

Anlitar ni oss för renovering eller nybygge, entreprenad, så arbetar vi effektivt med allt sådant arbete. Behöver ni någon som kan renovera fasaden? Vi har lång erfarenhet av renovering av fasader av puts, trä och betong. Vi är även kompetenta att renovera tak. Har ni ett byggföretag och behöver hantverkare som arbetar som underleverantör? Vi åtar oss alla slags tjänster inom bygg och renovering. I Stockholm har vi arbetat med renoveringsarbeten och byggprojekt, allt till rimliga priser men med hög kvalitet.

ROT-avdrag för privatpersoner

Är du privatperson och behöver renovera fasaden på din villa eller radhus så har vi den takställning i Stockholm som du behöver. Om du är privatperson och behöver renovera fasad och tak har ni möjlighet att använda ROT-avdraget. Vi är ett bygg- och renoveringsföretag som uppfyller alla krav som Skatteverket ställer för att kunder ska kunna dra av för ROT-tjänster. Detta gäller för företag som uppfyller ROT-avdrag:

Ta kontakt så kan vi berätta mer om våra tjänster med takställning i Stockholm!