Runner's Life

Om oss

Hög kvalitet till ett rimligt pris, på kortast möjliga tid!

Vi skapar långvariga relationer till alla våra kunder – stora som små – genom att leverera projekt som är både tidseffektiva, miljömässiga och kvalitativa. Samtidigt är vi bland de mest prisvärda hantverkarna på marknaden i Stockholm och kommer alltid i tid. I hela Stockholm vänder vi oss till. byggföretag som underleverantör eller till privatpersoner med bygg- och renoveringstjänster, med ROT-avdrag.

”Nöjda kunder ger fler kunder”

Vi arbetar efter mottot att om vi får nöjda kunder så ger det också fler kunde. En missnöjd kund berättar gärna om sitt missnöje för andra. Men en nöjd kund ger oss ännu fler kunder. Därför är vår bästa marknadsföring nöjda kunder. Om vi lyckas få många nöjd kunder, så får vi en stor kundkrets som är nöjda. Och om vi har nöjda kunder så blir vi också nöjda. Det är viktigast för oss.

Takställning i Stockholm87
takställning Stockholm

B&V ENTREPRENAD

Kompetenta, Pålitliga, Punktliga och Prisvärda

B&V Entreprenad AB är ett familjeföretag grundat 2016. Montering och demontering av byggnadsställningar har vi dock sysslat med i många år. Vi som leder företaget har en gedigen bakgrund inom välrenommerade företag i byggbranschen, där vi arbetat med byggnadsställningar på många välkända platser runt om i Stockholm.

I vårt lager, som ligger i Stockholmsområdet, har vi mer än 600 typer av produkter. Detta gör det möjligt för oss att snabbt utföra en mängd olika kundorder, och dessutom spara avsevärd tid och pengar åt våra kunder.

Allt arbete utförs av kvalificerad personal som arbetar i enlighet med kraven i den svenska byggbranschen. Vi följer alltid kraven på säkerhet och hälsa enligt arbetsmiljölagen på arbetsplatsen. Från inkommen order tills att genomförandet inleds, tar det inte mer än 48 timmar. Detta är vår största fördel i arbetet.

Vi gör allt för att utföra vårt jobb effektivt och säkert. 
Välkommen till oss! 

Med vänliga hälsningar,

 

Bob & Vivienne Rufatsson

Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.
Bli en nöjd kund
prova oss!
Väderskydd och takskydd stockholm

Kompetenta

Vårt företag utför installation och nedmontering av byggnadsställningar för de flesta typer av byggnader, stora som små.

Pålitliga

Mer än 100 analyseringsprocesser har utförts sedan öppnandet av bolaget, samt installationer och nedmonteringar av mer än 570 föremål. Alltid med ett personligt engagemang .

PRISVÄRDA

Vårt motto är hög kvalitet till ett rimligt pris, på kortast möjliga tid!