Vi erbjuder trygg och säker byggställning i Stockholm. Om det är så att du renovera fasaden på din villa eller radhus så har vi den byggställning i Stockholm som du behöver. Förutom att tillhandahålla byggställning till fasadrenovering erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster. Vi arbetar med allt från ekonomi inom bygg till tekniken och kan leverera, installera montera byggställning i Stockholm. I alla våra tjänster som vi erbjuder, gör vi det med hög kvalitet och ett personligt engagemang.

Säkert arbete med byggställning i Stockholm

Anlitar ni oss för renovering eller nybygge, entreprenad, så arbetar vi effektivt med allt sådant arbete. Behöver ni någon som kan renovera fasaden? Vi har lång erfarenhet av renovering av fasader av puts, trä och betong. Vi är även kompetenta att renovera tak. Har ni ett byggföretag och behöver hantverkare som arbetar som underleverantör? Vi åtar oss alla slags tjänster inom bygg och renovering. I Stockholm har vi arbetat med renoveringsarbeten och byggprojekt, allt till rimliga priser men med hög kvalitet.

ROT-avdrag för privatpersoner

Är det så att du är privatperson och behöver renovera fasad och tak? Då kan ni använda er av det förmånlig ROT-avdraget. Vi är ett bygg- och renoveringsföretag som uppfyller alla krav som Skatteverket ställer för att kunder ska kunna dra av för ROT-tjänster. Detta gäller för företag som uppfyller ROT-avdrag:
  •  De tjänster som berättigar till ROT-avdrag är enbart tjänster inom renovering.
  • Är det så att ni avser att bygga till, så är det  giltigt för ROT-avdrag.
  • Tillbyggnad av altan och balkong är berättigat till ROT-avdrag.
  • Företaget (vi på BV Entreprenad) ska inneha F-skattsedel och betala skatter och avgifter.
  • Du som drar av för ROT-avdraget måste också betala skatt i Sverige.
  • Du måste äga bostaden där renoveringen sker och betala för tjänsterna.
  • Du måste vara över 18 år för att kunna dra av för ROT-avdraget.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida: skatteverket.se. Ta kontakt så kan vi berätta mer om våra tjänster med byggställning i Stockholm!