VÅRA TJÄNSTER


Vi på B&V Entreprenad AB monterar, demonterar och hyr ut byggställningar till såväl större byggentreprenader som mindre husprojekt. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggställningar, från tekniska och ekonomiska specifikationer, till leverans, installation och nedmontering.

Välkommen att vända er till oss oavsett om ni är byggföretag, fastighetsägare, hantverkare eller privatperson. Som familjeföretag är vi alltid personligen engagerade i ert projekt.

Vi levererar alltid offert inom 24 timmar, och inleder genomförandet inom 48 timmar. B&V jobbar “express”, räkna med marknadsledande hastighet genom hela projektet.

Montering och nedmontering


Rätt byggställning är en viktig del för hög säkerhet och bra arbetsmiljö. B&V Entreprenad AB har materialkapacitet för många olika typer av ställningssystem och använder noga utvalda produkter. Vi kan därför leverera enligt just er entreprenads behov.

Våra erfarna montörer är på plats inom 48 timmar och håller hög leveranssäkerhet. Vi är även snabbt på plats då byggställningen ska nedmonteras. Med oss som partner kan ni känna er trygga med kvalificerad personal och professionellt utförande enligt tidplan och enligt alla arbetsmiljölagens krav.

Uthyrning


Snabb och professionell montering och nedmontering ingår alltid när ni hyr byggställning hos oss (läs mer ovan).

Välkommen att kontakta oss för att avgöra vilken tjänst som passar era behov bäst. Ta även en titt i vår produktkatalog här på hemsidan.

Vårt motto är: Hög kvalitet till ett rimligt pris, på kortast möjliga tid!

Copyright 2017 © BV Entreprenad AB 559072-3184 – Bergsvägen 14, 14830 Ösmo. - Web design by - SoulTech