Hög kvalitet till ett rimligt pris, på kortast möjliga tid!

OM OSS


B&V Entreprenad AB är ett familjeföretag grundat 2016. Montering och demontering av byggnadsställningar har vi dock sysslat med i många år. Vi som leder företaget har en gedigen bakgrund inom välrenommerade företag i byggbranschen, där vi arbetat med byggnadsställningar på många välkända platser runt om i Stockholm.

I vårt lager, som ligger i Stockholmsområdet, har vi mer än 600 typer av produkter. Detta gör det möjligt för oss att snabbt utföra en mängd olika kundorder, och dessutom spara avsevärd tid och pengar åt våra kunder.

Allt arbete utförs av kvalificerad personal som arbetar i enlighet med kraven i den svenska byggbranschen. Vi följer alltid kraven på säkerhet och hälsa enligt arbetsmiljölagen på arbetsplatsen. Från inkommen order tills att genomförandet inleds, tar det inte mer än 48 timmar. Detta är vår största fördel i arbetet.

Vi gör allt för att utföra vårt jobb effektivt och säkert. 
Välkommen till oss! 

Med vänliga hälsningar,

Bob & Vivienne Rufatsson

 

Vårt företag utför installation och nedmontering av byggnadsställningar för de flesta typer av byggnader, stora som små.

 

Mer än 100 analyseringsprocesser har utförts sedan öppnandet av bolaget, samt installationer och nedmonteringar av mer än 570 föremål. Alltid med ett personligt engagemang .

 

Vårt motto är hög kvalitet till ett rimligt pris, på kortast möjliga tid!

Copyright 2017 © BV Entreprenad AB 559072-3184 – Bergsvägen 14, 14830 Ösmo. - Web design by - SoulTech